Prijave su otvorene od 01. veljače 2020. do ponoći 27. ožujka 2020. godine.

Organizirani posjeti Noći biologije mogući su uz obaveznu prethodnu najavu. Molimo sve škole i vrtiće da se za predavanja i radionice prijave putem donjeg obrasca, uz obavezno navođenje broja osoba i uzrasta. Također bi bilo dobro da nam kažete koje područje biologije te koje radionice i predavanja naročito zanimaju vašu grupu kako bismo za vas pripremili odgovarajući program.
Radionice su za grupne posjete otvorene na lokacijama:
Rooseveltov trg 6 i Horvatovac 102a u terminu:
• 10:00 – 15:00 sati
• 17:00 – 22:00 sati

Marulićev trg 20
• 10:00 – 15:00 sati
• 17:00 – 20:00 sati

Organiziran obilazak Botaničkog vrta i njegovih zbirki

Tijekom ugodne šetnje Vrtom saznat ćete što su i čemu služe botanički vrtovi, koji su najstariji vrtovi na svijetu i u Europi, nešto o povijesti našeg Vrta, o zbirkama koje uzgajamo i djelatnostima kojima se bavimo. Upoznat ćete neke od najstarijih biljaka na Zemlji, žive fosile, stabla koja mogu narasti do 100 metara visine, biljke koje vas mogu izliječiti ili usmrtiti u nekoliko minuta, korisne biljke, ali i invazivne napasnike koji rastu nevjerojatnom brzinom, naše najpoznatije endeme poput velebitske degenije i egzotične vrste koje ne možete vidjeti nigdje drugdje u Hrvatskoj…… i još mnogo toga.
Pitanja  su dobrodošla!

OBAVEZNA NAJAVA GRUPA I REZERVACIJA TERMINA (najkasnije dva dana prije Noći biologije na: vanja.stamenkovic@biol.pmf.hr, prednost kod rezervacija imaju neorganizirani posjetitelji i građanstvo).

Termini: 12:00 h i 17:00 h
Broj grupa: ČETIRI grupe s max. 15 osoba u oba termina

Vrijeme obilaska: 45-60 minuta
Botanički vrt, Marulićev trg 9a

Veselimo se Vašem dolasku!

 

PRIJAVA

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Naslov

    Vaša poruka